Jouw persoonlijke reis expert

You name it, we create it.

Over GI Travel

GI Travel verzorgt al ruim 40 jaar op maat gemaakte incentives, groepsreizen, internationale meetings, nascholingsreizen, personeelsreizen, jubileumreizen en handelsmissies naar bestemmingen wereldwijd. Samen met jou als opdrachtgever creëert ons team ervaringsdeskundigen op een creatieve en innovatieve manier een onvergetelijke reisbelevenis. Veelzijdigheid, flexibiliteit, vindingrijkheid, kennis en ervaring zijn onze grootste troeven. Niks is ons te gek en we houden van de uitdaging om jouw reis of evenement tot een hoogtepunt te brengen. Naast het reistechnische gedeelte helpt GI Travel je ook graag met hand-en-spandiensten en ondersteuning bij de registratie van deelnemers, facturatie en communicatie. We zijn enorm trots dat we al jarenlang uitstekende klantbeoordelingen ontvangen voor onze op maat gemaakte reizen.

Visie & missie

Onze visie

Meer dan het geven van informatie zorgt actief beleven en ervaren voor het meest impactvolle en blijvende resultaat. Het meegeven van een ervaring helpt organisaties om hun verhaal over te brengen op individuen, groepen, klanten of personeel en hen zo te inspireren of te motiveren. GI Travel organiseert en verzorgt complete en onvergetelijke ervaringen. Innovatie en creativiteit zijn onze kernwaarden, waardoor je altijd gegarandeerd bent van originaliteit.

In een wereld die steeds bewuster met haar omgeving omgaat, staan we vooraan om voor je op zoek te gaan naar duurzame alternatieven. We bieden diverse opties en adviseren bij het maken van sociale en duurzame keuzes. We worden enthousiast van opdrachten met een maatschappelijke relevantie en dragen graag bij aan de impact ervan.

We vinden het belangrijk om bij te dragen aan een verbreding van de wereld en het wereldbeeld van mensen. Hiervoor gaan we over grenzen, van landen en werelddelen, maar ook van onze creativiteit en organisatiekracht. We blijven onze grenzen verleggen om telkens jouw verwachtingen te overtreffen.

Onze missie

“Inspireren en verbinden door het creëren van unieke ervaringen.”

Hoe gaan we te werk?

Met de komst van internet is het stukken makkelijker geworden om zelf een reis samen te stellen en te boeken. Bij het organiseren van een specifieke reis voor grotere groepen komt echter meer kijken. Daarom geven we je graag een korte samenvatting van onze werkwijze. Zo weet je wat je van ons mag verwachten.

DRG

DRG is een alliantie van GI Travel, Holland Destination Management, Marathons International, Congress Creation en Artifex. Bij DRG creëren we wereldse ervaringen die je medewerkers, relaties of bezoekers inspireren, motiveren en verbinden. Samen zoeken we altijd op een creatieve en innovatieve manier naar mogelijkheden voor een onvergetelijke belevenis. Altijd persoonlijk contact, op maat gemaakt en oog voor detail. Elk merk heeft zijn eigen kracht. Samen bieden onze merken een oneindige wereld aan mogelijkheden van bijzondere ervaringen. Onze 40 medewerkers delen allemaal de passie voor het vak en het vertellen van verhalen. Met onze jarenlange ervaring en organisatiekracht spelen we in op de behoefte van je doelgroep en laten zo jouw wensen uitkomen. Echt mensenwerk. Daarom vormt ons team de basis voor het ontstaan van unieke totaalconcepten en specialistisch maatwerk met oog voor detail.

Onze merken

Zie jij jezelf al helemaal over de finish gaan bij de marathon van New York? Of ben je op zoek naar verbintenis door middel van kunst en cultuur? Liever een evenement in Nederland, of ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van medische congressen? De collega’s van één van onze andere merken helpen je graag!