Ontdek de Nederlandse innovaties op Expo Japan 2025: 5 tracks

Ontdek de Nederlandse innovaties op Expo Japan 2025: 5 tracks

Expo Japan 2025, die van 13 april tot 13 oktober in Osaka plaatsvindt, biedt een belangrijke gelegenheid voor bedrijven en instellingen wereldwijd. Nederland presenteert zich met een eigen paviljoen onder het thema 'Common Ground: Creating a New Dawn Together', dat de nadruk legt op gezamenlijke innovatie en de energietransitie. Met vijf sectortracks—technologie, duurzaamheid, landbouw, energie en cultuur—laat Nederland zijn kerninnovaties en expertise zien. Ontdek hoe deze tracks jouw bedrijf kunnen inspireren en versterk je netwerk op Expo Japan 2025!

Wil je direct jouw bezoek aan Expo Japan 2025 plannen met jouw bedrijf of organisatie? Neem contact op met onze reisexperts of bekijk ons arrangement voor een zorgeloze ervaring!

1. Technologie: vooruitgang en innovatie

Nederland zal zijn technologische vooruitgang tentoonstellen met focus op kunstmatige intelligentie, digitale transformatie en smart cities. Deze track laat zien hoe Nederland vooroploopt in technologische innovaties die de toekomst vormgeven. Belangrijke Nederlandse bedrijven presenteren hun nieuwste innovaties. Deze track biedt jou de kans om de nieuwste technologische doorbraken te ontdekken en te netwerken met toonaangevende techbedrijven en experts.

GI Travel Tip: plan je bezoek strategisch door vooraf je agenda en netwerkdoelen te bepalen. Onze experts kunnen je helpen met het identificeren van belangrijke netwerkevenementen en het maken van afspraken met relevante bedrijven. Neem contact met ons op.

2. Duurzaamheid: groene innovaties en oplossingen

Deze track richt zich op circulaire economie, duurzame stedelijke ontwikkeling en hernieuwbare energiebronnen. Ontdek hoe Nederlandse bedrijven bijdragen aan een groene toekomst met innovatieve oplossingen en best practices. Door deze track te bezoeken, krijg je toegang tot de nieuwste duurzaamheidinitiatieven en kun je leren van de beste praktijken die wereldwijd toegepast worden.

Klik hier voor meer informatie over Expo Osaka Japan 2025.

3. Landbouw: innovaties en technologische doorbraken

Nederland presenteert zijn expertise in de landbouwsector met focus op precisielandbouw, innovatieve voedingsoplossingen en duurzame landbouwpraktijken. Ontdek de nieuwste technologieën en oplossingen, en verken mogelijkheden voor internationale samenwerking.

4. Energie: duurzame energieoplossingen en innovaties

De energie-track focust op Nederlandse innovaties in duurzame energiebronnen, zoals windenergie, zonne-energie en waterstoftechnologieën. Deze track biedt inzicht in hoe Nederlandse innovaties kunnen bijdragen aan een schonere en efficiëntere energievoorziening. Je kunt de nieuwste energieoplossingen ontdekken, nieuwe zakelijke kansen verkennen en strategische partnerschappen aangaan met bedrijven die toonaangevend zijn op het gebied van duurzame energie.

5. Cultuur: verkenning van Nederlandse kunst en erfgoed

De cultuur-track biedt een blik op Nederlandse kunst en erfgoed met kunstexposities, historische tentoonstellingen en culturele evenementen. Ontmoet culturele ambassadeurs en instellingen, en versterk culturele en zakelijke banden met internationale partners.

Naast de Expo - Lees onze blog over culturele ervaringen in Osaka en ontdek de beste tips voor een onvergetelijke reis.

Plan je succesvolle bezoek aan Expo Japan 2025 met GI Travel

De Nederlandse sectorprogrammering voor Expo 2025 in Osaka biedt uitstekende kansen om je bedrijf te positioneren en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken. Of je nu geïnteresseerd bent in technologie, duurzaamheid, landbouw, energie of cultuur, Expo Japan 2025 biedt tal van mogelijkheden om te netwerken en waardevolle inzichten op te doen.

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe je optimaal kunt profiteren van de Nederlandse sectortracks? Neem contact op met onze reisexperts en laat ons je helpen bij het plannen van een succesvol bezoek aan Expo Japan 2025!

Geschreven door
Sylvia van Loon